Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitetty 29.8.2021

Ajankohtaista

Museolla ei pääse kalustohalliin 29.8 syynä on lauantaina 28.8 tehty ilkivalta hallissa olleelle lättähatulle.Ovet pysyvät kiinni niin kauan kun syyllinen löytyy.

 

Keitele-Museon pääasiallista toimintaa ovat museojunamatkat, joita järjestetään tilauksesta ympäri Suomen. Keitele-Museolla on myös avointen ovien päiviä ja muita tapahtumia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Monissa tapahtumissa ja junamatkoilla on myös myynnissä pientä purtavaa. Museon tapahtumissa on mahdollista maksaa niin käteisellä kuin kortillakin.

 

 

 

Myös yksityiset henkilöt voivat tilata junan käyttöönsä. Lähes kaikkea kalustoa on mahdollista vuokrata, toistaiseksi ainoa poikkeus on höyryveturi. Vuokrahinta on hyvin yksilöllinen ja se määräytyy mm. matkustajien lukumäärän, käytettävän kaluston sekä matkan pituuden ja keston perusteella. Tilausajoistamme saa aina kirjallisen tarjouksen. Ajoilla on myös pienimuotoista tarjoilua. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen museojunamatka!

 

Keitele-Museolla on myynnissä erilaisia museon omia tuotteita. Tuotteita myydään monissa tapahtumissa sekä junamatkoilla ja niitä on mahdollista myös tilata.

 

Myynnissä mm. t-paitojaMyynnissä mm. t-paitoja