Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitetty 21.8.2019

Sunnuntaina 25.8 tallilla ei ole väkeä vaan aktiivi joka ovia on pitänyt auki on Tupaswillan perinnepäivillä mukanaan Valmet Vb-10 laituriauto.

28.9 Tuurin ajon aikataulut lisätty.

Keitele-museo oy

Keitele-museo oy on ensimmäinen yksityinen operaattori Suomen rataverkolla. Museo hankkii ja kunnostaa vanhaa rautatiekalustoa käyttökuntoon.Museo on liikennöinyt vuodesta 1988. Museo liikennöi tilauksesta koko Suomessa. Toimimme pääosin lumettomana aikana. Toimipaikkamme ja kalustovarikkomme sijaitsevat Suolahden Wanhalla Asemalla veturitalleilla ja ratapihalla.Toimimme vapaaehtois voimin.Jos haluat mukaan niin käy ilmoittautumassa mukaan museon toimintaan sivulta löytyvästä linkistä.

Kuvagalleria