Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitetty 13.5.2019

Valitettavasti joudumme 18.5 lähtemään Tuuriin ja Ähtäriin kahdella moottorivaunulla ja yhdellä liitevaunulla joissa on matkustajapaikkoja noin 150.Puolet paikoista on maksettu jo etukäteen,Mukaan asemilta otetaan niin kauan kuin kyytiin sopii.Ainoastaan pieneen tilaan mahtuvia matkarattaita voimme jonkun verran ottaa kyytiin isoja rattaita ja vaunuja emme voi ottaa.Syynä pienempään matkustajamäärän on lauantaina 11.5 havaittu jäähdytysnestevuoto yhdessä moottorivaunussa joka osoittautui hankalammaksi korjata mitä alunperin ajattelimme.Valitamme aiheutunutta harmia.

Lauantaina 4.5.2019 Keitele-museo suoritti historiallisen puhelun Virve puhelimella.

Tästä katsomaan

Sunnuntaina 12.5 veturitallilla ei ole väkeä äitienpäivän takia.Olemme paikalla lauantaina 11.5 12.00-16.00 välisenä aikana.

Keitele-museo oy

Keitele-museo oy on ensimmäinen yksityinen operaattori Suomen rataverkolla. Museo hankkii ja kunnostaa vanhaa rautatiekalustoa käyttökuntoon.Museo on liikennöinyt vuodesta 1988. Museo liikennöi tilauksesta koko Suomessa. Toimimme pääosin lumettomana aikana. Toimipaikkamme ja kalustovarikkomme sijaitsevat Suolahden Wanhalla Asemalla veturitalleilla ja ratapihalla.Toimimme vapaaehtois voimin.Jos haluat mukaan niin käy ilmoittautumassa mukaan museon toimintaan sivulta löytyvästä linkistä.

Kuvagalleria